Spoedservice

Spoedservice

De weersomstandigheden in Nederland zijn zeer wisselend. Het kan zomaar eens gebeuren dat we plotseling last krijgen van een storm. Helaas kan het dan voorkomen dat uw dak beschadigd. Soms is die schade zelfs zo erg dat deze dringend opgelost moet worden. Hiervoor bieden wij van Dakwerken Rotterdam een oplossing, namelijk spoedservice. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om de schade te repareren!

Spoedservice op ieder moment!

Of het nu gaat om vallende dakpannen, lekkage of losliggende dakbedekking, wij staan zo snel mogelijk voor u klaar om een oplossing te zoeken. Wij raden u in een noodsituatie af om zelf het dak op te gaan. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis en materialen om het dak te repareren, waardoor u snel van de schade af zult zijn. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en een snelle oplossing bij onze spoedservice.

bitumen_daken_klein_4

Gratis dakinspectie

Laat uw dak regelmatig door een professioneel bedrijf inspecteren om niet voor onverwachte situaties te staan. Bij Dakwerken Rotterdam kunt u deze inspectie gratis laten uitvoeren.

Offerte aanvragen?

Uw dak laten repareren of moeten uw dakpannen vervangen worden
dan bent u bij Dakwerken Rotterdam aan het juiste adres.