Vogelnest

Vogelnest

Heeft u last van vogelnesten op uw dak of in de dakgoot? Vogelnesten op het dak kunnen vervelende ongemakken en aantastingen met zich meebrengen. De takjes en bladeren van het nest kunnen bijvoorbeeld een verstopping in uw dakgoot veroorzaken, wat op den duur weer kan leiden tot een overstroming of een lekkage. Wij raden u dan ook aan een vogelnest zo snel mogelijk op een professionele wijze te laten verwijderen. Wij van Dakwerken Rotterdam beschikken over jarenlange ervaring op dit gebied. Wij helpen u dan ook graag verder.

Wilt u vogelnesten voorkomen?

Heeft u al jarenlang last van vogelnesten op uw dak en blijven deze maar terugkeren? Ook dan is er een oplossing. Dakwerken Rotterdam biedt u vogelwerende dakvoetprofielen. Dankzij deze profielen kunnen vogels zich niet meer nesten onder uw dakpannen, waardoor uw dak beschermd is en u geen last meer zult hebben van nesten. Zonder vogelwerende dakvoetprofielen bestaat de kans dat de vogels uw isolatie wegpikken, waardoor vocht makkelijker uw woning binnenkomt. Buiten het feit dat er kou naar binnen komt, kunt u ook last krijgen van schimmels, houtrot en lekkages. Wij raden de vogelwerende profielen dan ook aan.

Heeft u last van een vogelnest? Dan is het verstandig om deze zo snel mogelijk te laten verwijderen. Als u dit niet snel genoeg doet, bestaat de kans dat de vogels een groter deel van uw dak innemen, met als gevolg meer schade. Schakel snel Dakwerken Rotterdam in voor het professioneel verwijderen van de vogelnesten. Voor meer informatie en advies kunt u contact opnemen!

Dakwerken-Rotterdam_Vogelnest

Gratis dakinspectie

Laat uw dak regelmatig door een professioneel bedrijf inspecteren om niet voor onverwachte situaties te staan. Bij Dakwerken Rotterdam kunt u deze inspectie gratis laten uitvoeren.

Offerte aanvragen?

Uw dak laten repareren of moeten uw dakpannen vervangen worden
dan bent u bij Dakwerken Rotterdam aan het juiste adres.