Dakpannen daken

Dakpannen daken

Uw dak heeft niet alleen een belangrijke functie, het bepaald ook voor een groot deel de uitstraling van uw woning. Er zijn tegenwoordig vele mogelijkheden wat betreft dakpannen. Ook wij van Dakwerken Rotterdam bieden u een uitgebreid assortiment aan dakpannen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor verschillende betonnen pannen, maar ook voor keramische of geglazuurde dakpannen. Wij plaatsen de dakpannen zo dat de afwerkingen kloppen met de eigenschappen en de bedoelingen van de fabrikant. Ook wordt er uiteraard rekening gehouden met onderbrekingen zoals de schoorsteen.

Waarom dakpannen?

Dakpannen is de meest voorkomende dakbedekking in Nederland. Dit komt omdat dakpannen per stuk te vervangen zijn, mocht u ooit last krijgen van schade. Daarnaast zijn dakpannen onbrandbaar en gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor ze lang meegaan. Als u kiest voor dakpannen moet u verschillende zaken overwegen. Zo moet u een keuze maken in kleur, kwaliteit en model. Soms heeft uw gemeente voorschriften over de gewenste kleur van de dakpannen.

Als u niet goed weet welke dakpannen geschikt zijn voor uw woning, kunnen wij u helpen met professioneel advies op maat. Neem voor meer informatie contact op!

Dakdekker [pb-city]

Gratis dakinspectie

Laat uw dak regelmatig door een professioneel bedrijf inspecteren om niet voor onverwachte situaties te staan. Bij Dakwerken Rotterdam kunt u deze inspectie gratis laten uitvoeren.

Offerte aanvragen?

Uw dak laten repareren of moeten uw dakpannen vervangen worden
dan bent u bij Dakwerken Rotterdam aan het juiste adres.