Stormschade

Stormschade

Heeft u last van schade aan uw dak door een storm? Dan wilt u natuurlijk dat deze schade snel verholpen wordt. Of het nu gaat om loslatende dakpannen, een lekkage of beschadigde dakdekking, wij van Dakwerken Rotterdam staan voor u klaar. Ook in dringende situaties helpen wij u uit de brand, namelijk met onze spoedservice. 24 uur per dag, 7 dagen per week staan wij voor u klaar met een snelle oplossing.

Snelle reparatie bij stormschade

Als u last heeft van stormschade, is het van belang dat u dit zo snel mogelijk laat repareren. Als u hier namelijk te lang mee wacht, kan dit nare gevolgen hebben voor uw dak en uw woning. Zo kan u bijvoorbeeld last krijgen van schimmel en rot door lekkage. Daarnaast zal uw woning niet meer optimaal geïsoleerd zijn, wat niet alleen vervelend is, maar ook gevolgen heeft voor uw energierekening.

Bij onze service bij stormschade staan kwaliteit, klantgerichtheid en openheid voorop. Communicatie met de klant is voor ons erg belangrijk. Wij willen dat u weet waar u aan toe bent en na de reparatie leggen wij u uit wat u kunt doen om stormschade voortaan te voorkomen.

Kosten

Een groot deel van de stormschade aan uw dak of woning wordt vergoed door uw verzekeraar. Na het uitvoeren van onze reparaties zullen wij samen met uw verzekeraar het schadebedrag regelen. Zo kunnen wij uw zorgen uit handen nemen en kunt u snel weer genieten van een schadevrije woning.

dak vervangen [pb-city]

Gratis dakinspectie

Laat uw dak regelmatig door een professioneel bedrijf inspecteren om niet voor onverwachte situaties te staan. Bij Dakwerken Rotterdam kunt u deze inspectie gratis laten uitvoeren.

Offerte aanvragen?

Uw dak laten repareren of moeten uw dakpannen vervangen worden
dan bent u bij Dakwerken Rotterdam aan het juiste adres.