Dakreiniging

Dakreiniging

Bij Dakwerken Rotterdam bent u aan het juiste adres voor dakreiniging. Uw dak is er namelijk niet alleen om uw woning te beschermen tegen weersomstandigheden, het geeft uw huis ook een bepaalde uitstraling. Om te zorgen dat het dak optimaal kan functioneren en zijn mooie uitstraling behoud, is dakreiniging essentieel. Slechte dakreiniging kan zorgen voor schade, zoals scheuren in de dakbedekking.

Impregneren na de dakreiniging

Naast dakreiniging, kunt u bij Dakwerken Rotterdam ook terecht voor de aanbreng van een extra beschermlaag. Als u uw dak laat impregneren, wordt deze minder luchtdoorlatend en vuil- en vochtafstotend. Het beschermt uw dak daarnaast ook tegen weersomstandigheden zoals sneeuw. Ten slotte is heeft het uiteraard ook een positief effect op de levensduur van uw dak en uw woning.

Heeft u interesse in onze service op het gebied van dakreiniging en impregnatie? Of zou u graag nog wat meer informatie of advies willen? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij u graag verder!

Dakinspectie of een offerte aanvragen?

Laat uw dak regelmatig door een professioneel bedrijf inspecteren om niet voor onverwachte situaties te staan. Bij Dakwerken Rotterdam kunt u deze inspectie gratis laten uitvoeren.
Wilt u meer informatie klik dan op de knop hiernaast.

Uw dakĀ  laten repareren of moeten uw dakpannen vervangen worden dan bent u bij Dakwerken Rotterdam aan het juiste adres. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Vraag een vrijblijvende offerte aan en aan de hand van uw ingevulde gegevens zullen wij contact met u opnemen.