Dakrenovatie

Dakrenovatie

Heeft u al een tijdje last van lekkages of loszittende dakpannen? Dan raden wij u aan eens na te denken over een dakrenovatie. Een renovatie klinkt als een overdreven aanpak voor een kleine lekkage, maar vaak schuilen er grotere problemen achter een lekkage. Met een dakrenovatie van Dakwerken Rotterdam voorkomt u dat de problemen verergeren. Daarnaast zorgt u ervoor dat uw dak weer in perfecte toestand is, waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over eventuele gebreken aan het dak.

Mogelijkheden bij een dakrenovatie

Als u kiest voor een dakrenovatie, zijn hiervoor verschillende manieren. De meest geschikte manier hangt af van uw situatie, wensen en eisen. Als u bijvoorbeeld in een wat oudere woning woont, dan is de kans groot dat er geen onderdak aanwezig is. Dit onderdak zorgt normaal gesproken voor een extra beschermingslaag tussen het isolatiemateriaal en de dakbedekking. Hierdoor wordt de constructie van uw dak niet aangetast door de weersomstandigheden.

In sommige gevallen is de dakbedekking simpelweg versleten. Het is dan verstandig om de dakbedekking zo spoedig mogelijk te laten vernieuwen door een professionele dakdekker. Zo voorkomt u warmteverlies en het ontstaan van grotere problemen.

Dakwerken Rotterdam staat graag voor u klaar om de mogelijkheden van een dakrenovatie te bespreken. Neem voor meer informatie en advies contact op!

bitumen_daken_klein_2

Gratis dakinspectie

Laat uw dak regelmatig door een professioneel bedrijf inspecteren om niet voor onverwachte situaties te staan. Bij Dakwerken Rotterdam kunt u deze inspectie gratis laten uitvoeren.

Offerte aanvragen?

Uw dak laten repareren of moeten uw dakpannen vervangen worden
dan bent u bij Dakwerken Rotterdam aan het juiste adres.