Bitumen daken

Bitumen daken

U bent bij Dakwerken Rotterdam aan het juiste adres voor Bitumen daken. Bitumen dakbedekking is een soort dat regelmatig wordt gebruikt. Het wordt ook wel dakleer genoemd. Dit materiaal is zeer geschikt voor het bedekken van een aanbouw, serre, garage of ander licht hellend of plat dak. Verder wordt dakleer ook vaak over al eerder aangebrachte dakbedekking gelegd. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring en kennis over bitumen daken.

Complete service bij dakbedekking

Bij Dakwerken Rotterdam kunt u niet alleen terecht voor het plaatsen van bitumen daken. Wij bieden u ook een compleet pakket voor dakwerken. Wij bieden dan naast het plaatsen van dakbedekking ook reparaties, onderhoud en renovatie. Wij doen dit natuurlijk niet alleen voor bitumen daken, maar ook voor alle andere materialen die wij aanbieden, zoals dakpannen of leien daken.

Als u kiest voor bitumen dakbedekking, dan kiest u voor een duurzame en waterdichte optie. Wij hebben vele jaren ervaring met dakleer, dus u bent bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie en advies kunt u contact opnemen!

Dakwerken-Rotterdam_Bitumen-daken

Gratis dakinspectie

Laat uw dak regelmatig door een professioneel bedrijf inspecteren om niet voor onverwachte situaties te staan. Bij Dakwerken Rotterdam kunt u deze inspectie gratis laten uitvoeren.

Offerte aanvragen?

Uw dak laten repareren of moeten uw dakpannen vervangen worden
dan bent u bij Dakwerken Rotterdam aan het juiste adres.