Shingles daken

Shingles daken

Wij van Dakwerken Rotterdam bieden u ook shingles daken aan. Shingles zijn een sterk opkomende trend in Nederland op het gebied van dakbedekking. De variant is afkomstig uit de Verenigde Staten en is makkelijk te leggen, een snellere optie dan dakpannen of bitumen. Daarnaast heeft het eindresultaat een decoratief en modern uiterlijk.

Waarom shingles daken?

De hoeken en de nok van het dak worden met speciaal gevormde shingles afgewerkt. Dit zorgt ervoor dat uw dakbedekking waterdicht is en geeft een mooie afwerking. Ten slotte heeft dit materiaal een zeer lange levensduur. Shingles zijn geschikt voor hellende daken.

U kunt kiezen voor standaard shingles daken, maar ook voor een bitumen dak van shingles. Deze zijn zeer duurzaam en van goede kwaliteit. En dit alles voor een relatief lage prijs. Wij bieden een ruim assortiment shingles, in allerlei kleuren en modellen. Ten slotte kunnen shingles ook dienen als alternatief voor leisteen. Ze zijn dan geschikt voor schuren, woningen, tuinhuizen en vakantiewoningen.

Heeft u interesse in onze service op het gebied van shingles daken? Of zou u graag nog wat meer informatie of advies willen over de werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact op!

Dakwerken-Rotterdam_Shingles-daken

Gratis dakinspectie

Laat uw dak regelmatig door een professioneel bedrijf inspecteren om niet voor onverwachte situaties te staan. Bij Dakwerken Rotterdam kunt u deze inspectie gratis laten uitvoeren.

Offerte aanvragen?

Uw dak laten repareren of moeten uw dakpannen vervangen worden
dan bent u bij Dakwerken Rotterdam aan het juiste adres.