Nokvorst

Nokvorst

Heeft u last van slecht werkende dakisolatie of vochtplekken op uw plafond? Dan heeft u mogelijk last van nokvorsten die doorlaatbaar geworden zijn. Nokvorsten zijn de dakpannen op de punt van een zadeldak die de twee dakhelften bij elkaar houden. Door bijvoorbeeld weersomstandigheden, zoals regen, hitte en vorst, kan het cement onder de nokvorsten doorlaatbaar worden. Dit heeft tot gevolg dat regenwater naar binnen kan dringen, wat kan leiden tot lekkages, houtrot en schimmels.

Cement is sterk materiaal, maar het is zeker niet onverwoestbaar. Veroudering van het cement in combinatie met vocht kan ervoor zorgen dat de aanhechtingen tussen de dakpannen en de nokvorst los laten. Het is belangrijk dat dit probleem zo snel mogelijk word opgelost. Wij van Dakwerken Rotterdam helpen u hier graag bij.

Reparatie of vervanging

Als uw nokvorsten door omstandigheden in vervallen toestand geraakt zijn, dan is het verstandig deze te vervangen in plaats van te laten repareren. Het voordeel hiervan is dat de nieuwe nokvorsten met moderne technieken worden aangehecht. De aanhechtingen zijn beter bestand tegen weersomstandigheden, waardoor u geen last meer zult hebben van lekkage.

Heeft u interesse in onze service op het gebied van nokvorsten? Of zou u graag nog wat meer informatie of advies willen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Dakinspectie of een offerte aanvragen?

Laat uw dak regelmatig door een professioneel bedrijf inspecteren om niet voor onverwachte situaties te staan. Bij Dakwerken Rotterdam kunt u deze inspectie gratis laten uitvoeren.
Wilt u meer informatie klik dan op de knop hiernaast.

Uw dakĀ  laten repareren of moeten uw dakpannen vervangen worden dan bent u bij Dakwerken Rotterdam aan het juiste adres. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Vraag een vrijblijvende offerte aan en aan de hand van uw ingevulde gegevens zullen wij contact met u opnemen.