Dakisolatie

Dakisolatie

Heeft u in de winter vaak last van een onaangename temperatuur in huis, ondanks dat u veel stookt? Dan kan het zijn dat u last heeft van slechte dakisolatie. Dit zorgt ervoor dat er veel koude lucht uw woning in komt via het dak. Gelukkig bieden wij van Dakwerken Rotterdam hiervoor een oplossing. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van dakisolatie, kunnen wij ervoor zorgen dat u niet meer in de kou hoeft te zitten!

Verschillende soorten dakisolatie

Wanneer u kiest voor dakisolatie, zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt namelijk kiezen uit diverse soorten materialen die geschikt zijn. Purschuim bijvoorbeeld, is een flexibel materiaal dat zelfs in de allerkleinste hoekjes en gaatjes aangebracht kan worden. Glaswol is een goedkoop materiaal met geluidswerende eigenschappen. U kunt ook kiezen voor isolatieplaten, welke zorgen voor een snelle isolering dankzij het grote oppervlak. De best geschikte dakisolatie voor uw woning, hangt af van de dakconstructie en uw persoonlijke wensen.

Voor elk soort dak is wel een vorm van dakisolatie geschikt. Afhankelijk van de constructie van het dak wordt de isolatie aan de binnenkant of aan de buitenkant aangebracht. Bent u geïnteresseerd in dakisolatie? Zou u graag nog meer informatie willen? Of weet u niet goed welk soort isolatie geschikt is voor uw situatie? Neem dan contact met ons op, wij staan graag voor u klaar!

Dakinspectie of een offerte aanvragen?

Laat uw dak regelmatig door een professioneel bedrijf inspecteren om niet voor onverwachte situaties te staan. Bij Dakwerken Rotterdam kunt u deze inspectie gratis laten uitvoeren.
Wilt u meer informatie klik dan op de knop hiernaast.

Uw dak  laten repareren of moeten uw dakpannen vervangen worden dan bent u bij Dakwerken Rotterdam aan het juiste adres. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Vraag een vrijblijvende offerte aan en aan de hand van uw ingevulde gegevens zullen wij contact met u opnemen.