Gratis dakinspectie

Gratis dakinspectie

Als u vermoed dat er iets mis is met bijvoorbeeld uw dakbedekking of de isolatie van uw dak, dan bent u bij Dakwerken Rotterdam aan het juiste adres voor gratis dakinspectie. Ook als uw dak al een tijdje niet professioneel geïnspecteerd is kunnen wij dit aanraden.

Waarom een dakinspectie?

Het dak is een essentieel onderdeel van uw woning. U wilt dan natuurlijk ook dat deze zo lang mogelijk mee gaat zonder schade. Dit lijkt namelijk niet snel te gebeuren, maar ongemerkt lopen veel daken toch wat schade op bij bijvoorbeeld een storm. Een methode om schade te voorkomen, is het regelmatig professioneel laten inspecteren van uw dak. Bij een inspectie wordt er vakkundig gekeken naar de staat van uw dak. De isolatie, dakgoten, dakpannen en alle andere elementen worden onderzocht.

Na afloop bespreken wij samen met u de toestand van het dak en laten wij u weten of eventuele reparaties nodig zijn. Indien nodig kunnen wij meteen een afspraak met u maken om het dak te repareren of te onderhouden. Heeft u interesse in onze service op het gebied van dakinspectie? Of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan graag voor u klaar.

gratis-dakinspectie_klein

Aanmelden dakinspectie

Laat uw dak regelmatig door een professioneel bedrijf inspecteren om niet voor onverwachte situaties te staan. Bij Dakwerken Rotterdam kunt u deze inspectie gratis laten uitvoeren. Vul je gegevens in en maak een afspraak!

Offerte aanvragen?

Uw dak laten repareren of moeten uw dakpannen vervangen worden
dan bent u bij Dakwerken Rotterdam aan het juiste adres.