Zink & koperwerk

Zink en koperwerk

Bij Dakwerken Rotterdam bent u ook aan het juiste adres voor alles op het gebied van zink en koperwerk. Zink is een veel voorkomend materiaal in de bouw. Dit is vooral dankzij de bijzondere uitstraling en de lange levensduur. Zink is dan ook veel terug te vinden, bij zowel oudere huizen als in de nieuwbouw. Wij zijn een professioneel bedrijf met vele jaren ervaring en werken dan ook al lang met dit materiaal. Onze professionals beschikken over de juiste kennis over zink. U kunt ons dan ook inhuren voor het plaatsen, repareren of onderhouden van allerlei zinken onderdelen.

Verschillen tussen zink en koper

Tussen zink en koper zitten twee grote verschillen. Om te beginnen is koper duurder dan zink. Dit prijsverschil kan oplopen tot een derde. Daarnaast zijn de materialen verschillend van kleur. Koper heeft van oorsprong een geelrood uiterlijk, terwijl zink er zachtgrijs uitziet. De eigenschappen van de materialen zijn echter wel redelijk hetzelfde. Beide materialen zijn zeer duurzaam.

Wij van Dakwerken Rotterdam hebben ervaring met zowel zink als koper, u bent dus voor werkzaamheden met beide materialen aan het juiste adres bij ons. Heeft u interesse of zou u graag nog meer informatie of advies willen? Neem dan contact op!

Dakwerken-Rotterdam_Zink-en-koperwerk

Gratis dakinspectie

Laat uw dak regelmatig door een professioneel bedrijf inspecteren om niet voor onverwachte situaties te staan. Bij Dakwerken Rotterdam kunt u deze inspectie gratis laten uitvoeren.

Offerte aanvragen?

Uw dak laten repareren of moeten uw dakpannen vervangen worden
dan bent u bij Dakwerken Rotterdam aan het juiste adres.