Dakkapellen

Dakkapellen

Beschikt u over een zolder en zou u deze graag willen uitbreiden? Dan is een dakkapel de juiste optie voor u. Een dakkapel is een opbouw die op uw dak wordt geplaatst of gebouwd. Een dakkapel zorgt niet alleen voor meer ruimte, maar ook voor meer lichtinval in de kamer. Het is dan ook een ware toevoeging voor uw woning.

Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer u kiest voor een dakkapel. Wij bieden u onder andere een kant-en-klare prefab dakkapel, die op het dak wordt geplaatst. Dit is vaak een goedkopere optie dan de traditionele dakkapellen, welke ter plekke op het dak worden gebouwd. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende materialen, zoals hout, kunststof of polyester. Ieder materiaal heeft andere eigenschappen en voordelen. Wij van Dakwerken Rotterdam kunnen u uiteraard adviseren bij de keuze van een dakkapel.

Waarom een dakkapel?

De meest voorkomende redenen voor een dakkapel zijn natuurlijk de extra ruimte en lichtinval. Dankzij een dakkapel lijken zelfs de kleinste ruimtes al een stuk groter en gemoedelijker. Echter, er zijn meerdere redenen om te kiezen voor een dakkapel. Zo zorgt deze extra ruimte voor een hogere verkoopwaarde van uw woning. De dakkapel zorgt namelijk voor extra vierkante meters, wat leidt tot een hogere taxatiewaarde.

Heeft u interesse in onze service of zou u graag nog wat meer informatie of advies willen? Neem dan contact op!

Dakwerken-Rotterdam_Dakkapellen

Gratis dakinspectie

Laat uw dak regelmatig door een professioneel bedrijf inspecteren om niet voor onverwachte situaties te staan. Bij Dakwerken Rotterdam kunt u deze inspectie gratis laten uitvoeren.

Offerte aanvragen?

Uw dak laten repareren of moeten uw dakpannen vervangen worden
dan bent u bij Dakwerken Rotterdam aan het juiste adres.