Daklekkage

Daklekkage

De weersomstandigheden in Nederland kunnen behoorlijk onvoorspelbaar zijn. Het zou daarom zo maar eens kunnen dat u last krijgt van daklekkage door bijvoorbeeld een storm. Daarnaast kunnen lekkages natuurlijk ook zomaar ontstaan. Grote lekkages merkt u snel zelf op, kleine lekkages worden weleens over het hoofd gezien. Of het nou een grote of kleine lekkage is, het moet snel opgelost worden. Lekkages veroorzaken namelijk waterschade aan uw woning, wat u veel geld kan gaan kosten. Vermoed u dat u last heeft van daklekkage? Dan bent u bij Dakwerken Rotterdam aan het juiste adres.

Heeft u last van daklekkage?

Heeft u een daklekkage ontdekt of bent u bang dat deze er zit? Neem dan snel contact op met Dakwerken Rotterdam. Wij komen dan zo snel mogelijk uw kant op om de lekkage te bekijken en te repareren. Wij zullen eerst bepalen wat de bron van de lekkage is, om zo efficiënt te kunnen werken. Vaak is de oorzaak een scheur in de dakbedekking of een losse dakpan. Vervolgens stellen wij een reparatieplan op en gaan we aan de slag. Wij communiceren altijd duidelijk onze plannen richting de klant, zodat u te allen tijden weet waar u aan toe bent.

Heeft u last van een lekkage of heeft u een vermoeden? Twijfel dan niet en neem contact op met ons. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs om de daklekkage te verhelpen!

Dakinspectie of een offerte aanvragen?

Laat uw dak regelmatig door een professioneel bedrijf inspecteren om niet voor onverwachte situaties te staan. Bij Dakwerken Rotterdam kunt u deze inspectie gratis laten uitvoeren.
Wilt u meer informatie klik dan op de knop hiernaast.

Uw dak  laten repareren of moeten uw dakpannen vervangen worden dan bent u bij Dakwerken Rotterdam aan het juiste adres. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Vraag een vrijblijvende offerte aan en aan de hand van uw ingevulde gegevens zullen wij contact met u opnemen.