Leien daken

Leien daken

Bij Dakwerken Rotterdam kunt u ook kiezen voor een leien dak. Een leien dak is geschikt voor vrijwel elke stijl woning. Doordat leien verkrijgbaar zijn in twee verschillende vormen, is dit dak mogelijk voor elk huis. De vierkante variant past goed bij de uitstraling van een moderne woning. Bij een oudere woning worden vaak rechthoekige leien met afgeronde hoeken gebruikt.

Er zijn meerdere mogelijkheden met leien. Ze zijn namelijk niet alleen geschikt als dakbedekking, maar ook voor gevelbekleding. Hierdoor kunt u een mooi verloop laten creƫren tussen het dak en de gevel. Met leien daken geeft u uw woning een egale, strakke en authentieke uitstraling.

Reiniging van leien daken

Als u kiest voor leien daken, zijn er meerdere mogelijkheden wat betreft het materiaal. Leien zijn er zowel van natuurlijk materiaal als van kunstmatig materiaal. Bij beide varianten krijgt u op een gegeven moment te maken met vervuiling en mossen. Als er grotere delen van het dak vervuild raken, ziet dit er niet alleen minder mooi uit, maar het verslechterd ook de conditie van het dak. U kunt beschadigingen voorkomen door een leien dak regelmatig te laten onderhouden.

Bij interesse of voor meer informatie en advies kunt u vrijblijvend contact opnemen!

spoedservice

Gratis dakinspectie

Laat uw dak regelmatig door een professioneel bedrijf inspecteren om niet voor onverwachte situaties te staan. Bij Dakwerken Rotterdam kunt u deze inspectie gratis laten uitvoeren.

Offerte aanvragen?

Uw dak laten repareren of moeten uw dakpannen vervangen worden
dan bent u bij Dakwerken Rotterdam aan het juiste adres.