Dakgoten

Dakgoten

Is uw dakgoot verstopt of toe aan vervanging? Dan bent u bij Dakwerken Rotterdam aan het juiste adres voor nieuwe dakgoten. Wanneer dakgoten vol zitten met bladeren, takjes en zand, kunnen deze verstopt raken. Dit is niet alleen vies, maar ook slecht voor de afvoer van water en voor uw dakgoot zelf. Het is dan ook belangrijk dat uw dakgoten regelmatig worden schoongemaakt, om zo problemen als verstoppingen en lekkages te voorkomen.

Mocht u toch last hebben van een overstroming of een verstopping, dan kan het water over de rand van de dakgoot naar beneden stromen en zich gaan nestelen achter de buitenmuur. Dit heeft tot gevolg het ontstaan van schimmels en houtrot. In extreme gevallen kan er zelfs begroeiing ontstaan, wat ook weer voor extra schade zorgt. Wij raden u dus aan uw dakgoten goed te onderhouden.

Dakgoten vervangen

Indien uw dakgoten toch te veel aangetast zijn, raden wij u aan de dakgoten te laten vervangen. Wij van Dakwerken Rotterdam beschikken over jarenlange ervaring en de juiste kennis en materialen om dit voor u op te lossen. Wij zorgen voor de levering en de aanleg van uw nieuwe dakgoot. Heeft u interesse in onze diensten of zou u graag nog wat meer informatie of advies willen? Neem dan contact op!

dakgoot reparatie [pb-city]

Gratis dakinspectie

Laat uw dak regelmatig door een professioneel bedrijf inspecteren om niet voor onverwachte situaties te staan. Bij Dakwerken Rotterdam kunt u deze inspectie gratis laten uitvoeren.

Offerte aanvragen?

Uw dak laten repareren of moeten uw dakpannen vervangen worden
dan bent u bij Dakwerken Rotterdam aan het juiste adres.