Dakbedekking Honselersdijk

Dakbedekking Honselersdijk

Er zijn verschillende soorten dakbedekkingen en bij Dakwerken Rotterdam maakt het niet uit of u voor de traditionele daken gaat of voor de exclusieve daken. Voor dakbedekking Barendrecht hebben wij de volgende mogelijkheden.

Dakpannen daken

Dakpannen is een van de meest voorkomende dakbedekking in Nederland. Dit komt omdat ze per stuk te vervangen zijn. De dakpannen zijn onbrandbaar en gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor ze lang meegaan.

Bitumen daken

Bitumen dakbedekking Barendrecht is een soort dat regelmatig wordt gebruikt. Het wordt ook wel dakleer genoemd. Dit materiaal is zeer geschikt voor het bedekken van een aanbouw, serre, garage of ander licht hellend of plat dak. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring en kennis over bitumen daken. Kortom, het ideale bedrijf voor dakbedekking Barendrecht .

Leien daken

Een leien dak is geschikt voor vrijwel elke stijl woning. Doordat leien verkrijgbaar zijn in twee verschillende vormen, is dit dak mogelijk voor elk huis. De vierkante variant past goed bij de uitstraling van een moderne woning. Met leien daken geeft u uw woning een egale, strakke en authentieke uitstraling.

Shingles daken

Shingles zijn een sterk opkomende trend in Nederland. De variant is afkomstig uit de Verenigde Staten en is makkelijk te leggen, een snellere optie dan dakpannen of bitumen. Daarnaast heeft het eindresultaat een decoratief en modern uiterlijk. De ideale oplossing om snel uw dak te vervangen met dakbedekking Barendrecht .

Exclusieve daken

Bent u niet op zoek naar standaard dakbedekking, maar zoekt u iets unieks om uw woning een bijzondere uitstraling te geven? Wij beschikken over ervaren specialisten, de beste materialen en de nodige kennis om bijzondere daken te realiseren.

Contact

Zou u graag nog meer informatie willen over Dakwerken Rotterdam? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen,  te bellen naar 06 442 289 07 of te mailen naar info@dakwerken-rotterdam.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

  Gratis dakinspectie

  Laat uw dak regelmatig door een professioneel bedrijf inspecteren
  om niet voor onverwachte situaties te staan.

  Offerte aanvragen

  Uw dak  laten repareren of moeten uw dakpannen vervangen worden
  dan bent u bij Dakwerken Rotterdam aan het juiste adres.